Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve elan azca kötü solumasını katkısızlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz gibi görebilir oysa yangınlardan en çok birey kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin tarafı silsile, yangın kapıları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı yaşamsal bir parçası olan yangın merdiveni bapları, ancak bir boşaltma aracı olarak hizmet alması dışında aynı zamanda duman ve alevlerin karınerdeki gayrı alanlara yetişmesinı da engeller.

Yangınlar bazı o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Dosdoğru takılmış bir yangın kapısı binanın bâtınindeki çatı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini muayyen müddet emniyetli hale getirir.

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Yangına karşı korunmakta size en iyi hizmeti veren firmayı meyanştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe munis üretim yapmaktayız. Aksi halde yaptığımız ustalıkin demeı kalmayacak ve insanlar zarar Yangın Çıkış Kapısı göreceklerdir.

Bapnın güzel duyu örgüsı ve iştiyak edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı direkt olarak etkilemektedir.

BİST tutam verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST kişi ve logosu "Vikaye Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğdavranıştirilemez.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu manzara birey kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi Yangın Merdiveni Kapısı pekâlâ ki kapılardır. Bu baplar 360 grado ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika beyninde güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye isabetli halde üretilmeleridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page